• Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia

Autor Bogdan Kędzia,Elżbieta Hołderna-Kędzia
Data wydania 2022-08-12
Format 14,7x20,5
Oprawa miękka
Stron 92
Wydawca Borgis
Wydanie 1
20.94
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-62993-12-3
EAN 9788362993123
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia" to kolejna - po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych" - książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci