• Brazylijskie Jiu-Jitsu. Od białego do czarnego pasa

Autor Saulo Ribeiro
Data wydania 2021-05-24
Format 21,5x28
Rok wydania 2021
Oprawa twarda
Stron 368
Wydawca Galaktyka
Wydanie 1
Tłumaczenie Maciej Ptaszek
68,69 zł Brutto
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15,00 zł Brutto
Odbiór osobisty 0,00 zł Brutto
Paczkomaty InPost 15,00 zł Brutto
Kurier DPD 17,00 zł Brutto
Kurier DPD(Pobranie) 19,00 zł Brutto
Dostępność 6 szt.
EAN 9788375798159

Nie ma wśród czołowych zawodników MMA takich, którzy lekceważyliby brazylijskie jiu-jitsu. To część kanonu mieszanych sztuk walki.

SAULO RIBEIRO - sześciokrotny mistrz świata w brazylijskim jiu-jitsu i dwukrotny mistrz świata w ADCC submission wrestling - słynie ze znajomości funkcjonalnego jiu-jitsu i znakomitej techniki. W swojej książce Ribeiro po raz pierwszy dzieli się z czytelnikami rewolucyjnym systemem grapplingu, przedstawiając ponad 200 technik, które pozwolą ci podążać drogą od białego do czarnego pasa. Omówienie typowych błędów popełnianych w jiu-jitsu i praktycznych metod ich unikania czyni tę książkę lekturą obowiązkową dla wszystkich ćwiczących. Nawet podstawowe techniki ożywają dzięki Ribeiro, który rzuca nowe światło na teorie i strategie uważane do niedawna za przestarzałe. Dzięki systemowi wypróbowanemu i przetestowanemu na najwyższym poziomie rywalizacji Ribeiro oszlifuje twoje podstawowe umiejętności pas po pasie i pozwoli osiągnąć doskonałość. Brazylijskie jiu-jitsu. Od białego do czarnego pasa nie jest typową książką techniczną. To szczegółowy podręcznik szkoleniowy, który zmieni sposób nauczania jiu-jitsu na całym świecie.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.