• Ramen w domu

Autor Brian Macduckston
Data wydania 2020-03-12
Format 20,5x20,5
Oprawa miękka
Stron 218
Wydawca Poradnia K
Wydanie 1
25.39
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 - 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier DPD 17
Kurier DPD(Pobranie) 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-66005-43-3
EAN 9788366005433

Przez Japończyków traktowany jako danie wyjątkowe: starannie przygotowane, a jednak proste, pożywne i przynoszące wiele doznań smakowych.

Ramen to danie przygotowane z bulionu, makaronu i dodatkowych składników, m.in. pasty miso, sosu sojowego, grzybów. Podstawą ramenu jest bulion ugotowany na czerwonym lub drobiowym mięsie.

Brian MacDuckston, autor bloga kulinarnego, kanału YouTube Ramen Adventures, programów telewizyjnych, podróżnik, jest ekspertem, jeśli chodzi o ramen.
W książce „Ramen at Home" czytelnik znajdzie sto przepisów, klasycznych oraz wariacji na temat, instrukcje, w jaki sposób przygotować ramen i wytyczne, dzięki którym jego ugotowanie zajmie niewiele czasu, oraz ciekawostki dotyczące kultury japońskiej.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci